Ki vagyok én

elkerülni az illegális áramlopástHelló, az én nevem Molnár József. 65 éves vagyok. Békéscsabán élek, és a nyugdíj előtt villanyszerelőként dolgoztam. Éveken át dolgoztam, és befogtam a számat. Úgy teltek a munkával töltött órák, hogy végignéztem, ahogy az áramszolgáltatók meggazdagodnak az átlagemberek pénzén. Láttam, ahogyan emberek próbálnak mindenféle trükkel kevesebb áramot használni, és így egy kicsit könnyebbé tenni az életüket maguknak és a családjuknak.

Az emberek folyton kérdezték – Hogyan csökkenthetném a villanyszámlámat? Nem volt igazán jó válaszom.Ugyanazokat a megszokott tippeket tudtam adni. Nem volt fair. Tudtam jól, hogy ezek a tippek megkerülik a törvényt, de akkor ez volt az egyetlen megoldás.

Hamarosan én is csak olyan lettem, mint a többi. Különböző piszkos trükkökkel variáltam. És az alacsony nyugdíjam mellett még extra munkát is kellett vállalnom, hogy ki tudjam fizetni a magas villanyszámlámat.

Annyi ledolgozott év után, és annyi kipróbált trükkel a hátam mögött, végre tudom a jó választ, és most megosztom mindenkivel. Ennek a blognak éppen ez a célja. Az embereknek tudniuk kell. A számlák sokkal alacsonyabbak is lehetnek. Nekem alacsonyabbak lettek, és ezt most Ön is megteheti, abszolút legálisan.