Energiatakarékos módon

5 ismert és bizonyítottan működő mód az áramfogyasztás mérséklésére (és az okok, amiért a Tesla Saver ECO a legjobb)

hogyan csökkenthető az áramszámlaAz egyik leggyakoribb kérdés, amivel az emberek hozzám fordulnak: hogyan csökkenthető az áramfogyasztás? Sokan nem tudják, hogy szinte nincs olyan elektronikus eszköz, aminek a fogyasztását ne lehetne jelentősen mérsékelni. Mivel évekig villanyszerelőként dolgoztam, ezért az átlagnál többet tudok a témáról, és sok kérdést is kapok emberektől.

A szakmában eltöltött évek alatt sokat megtanultam a fogyasztás csökkentéséről. Bizonyos módszereket csak az után ismertem meg, hogy otthagytam ezt a munkát, de az ember mindig tanul. Ezeket a hasznos ismereteket szeretném most mindenkivel megosztani.

Hogyan csökkenthetném az áramfogyasztásom? Mennyire reális lehetőség ez, és milyen módszerek léteznek a spórolásra?

áramfogyasztás mérő készülékIgen, tényleg lehetséges csökkenteni az áramfogyasztást. Mint már említettem, erre több különböző mód is létezik. Ezek között van olyan, ami inkább a hosszú távú spórolást szolgálja, és várni kell, amíg az eredmények megérkeznek. De van olyan módszer is, amihez nem kell türelmesnek lenni, mert az eredmények azonnal jönnek.

A következőkben öt módszert mutatok be, amelyek bizonyítottan csökkentik az elektromos energia fogyasztását. Érdemes lehet ezek közül egyszerre többet is alkalmazni a drasztikusabb eredmények érdekében.

  • Világítás szabályozása,
  • Elektronikus eszközök korlátozott használata,
  • Fűtés és légkondicionálás mérséklése,
  • Természetes erőforrások használata,
  • Tesla Saver ECO fogyasztáscsökkentő eszköz.

Eszközök az áramfogyasztás drasztikus mérséklésére

kikapcsolta a fényeketHogyan csökkenthető az áramfogyasztás néhány egyszerű lépésben? A fogyasztás mérsékléséhez természetesen az áramot fogyasztó eszközökkel magukkal kell foglalkoznunk. A világításon például spórolhatunk, ha a hagyományos villanykörtéket lecseréljük energiatakarékos villanykörtékre. De ennek is megvannak a maga pluszköltségei, mert az energiatakarékos körték drágábbak, mint a hagyományosak. Ezzel együtt kijelenthető, hogy az energiatakarékos villanykörték kevesebbet fogyasztanak, miközben ugyanolyan hatékonyan világítanak. Éves szinten mindenki eldöntheti magának, hogy mennyit tud velük megtakarítani.

De nem ez az egyetlen mód a fogyasztás csökkentésére. Például segít az is, ha lekapcsoljuk a villanyt az olyan szobákban, amiket éppen nem használunk. Például ha a hálószobában vagyunk, nem szükséges, hogy a konyhában és az előszobában is ég a villany.

Van egy olcsóbb és költséghatékonyabb megoldás is: ha villanykörte helyett gyertyákat használunk. Többféle formájú és méretű gyertya létezik. Lehetnek illatosak vagy hagyományosak is. Kellemessé teheti velük a lakás atmoszféráját úgy, hogy közben az áramfogyasztást is mérsékli.

Az otthoni elektronikus eszközök tudatos használata sok figyelmet igényel. Bizonyos eszközök akkor is fogyasztják az áramot, ha éppen nem használjuk őket. Ezért a legbiztonságosabb, ha használat után egyszerűen kihúzzuk őket a konnektorból. Még a kisebb méretű eszközök, mint a mobiltelefon vagy a laptoptöltő is növelik a villanyszámlát. A számítógépek készenléti állapotban is ugyanannyit fogyasztanak, mint amikor be vannak kapcsolva.

Főzéskor használjunk olyan edényeket, amelyeknek mérete illeszkedik a tűzhely lapjához. De ha korábban már elkészült ételeket szeretnénk megmelegíteni, nincs szükség a tűzhely használatára: tegyük az ételt inkább a mikrohullámú sütőbe, így az áramfogyasztás fele akkora lesz.

csökkentve az áramszámlátMosás közben is spórolhatunk az áramfogyasztáson. Ha a ruha nem túl koszos, elég alacsonyabb hőmérsékleten végezni a mosást. Ilyen módon a víz melegítése nem fogja tovább növelni a fogyasztást.

A szárítót nem szükséges használnia, ha kint meleg van és süt a nap. A mosott ruhákat rakja ki a levegőre száradni, így az áramfogyasztás nem növekszik.

Ha ez még nem elég, spórolhat a fűtésen és a légkondicionáláson is. Ennek a legegyszerűbb módja, ha az otthonát elzárja a külvilágtól olyan módon, hogy a meleg levegő nem mehet ki az ajtón, ablakon vagy egyéb nyílásokon. Próbálja meg a légkondicionálót ritkábban használni. Az áram nincs ingyen, és a légkondicionáló eszközök különösen ismertek a magas fogyasztásukról. Mindig van más mód arra, hogy lehűtsük magunk.

Felhasználhat természetes erőforrásokat is arra, hogy kevesebb áramot kelljen fogyasztania. Például a napfény a világításban és a melegítésben is fontos szerepet játszik. Nyissa ki a függönyt, és hagyja, hogy a fény beáradjon otthonába. Vagy átállhat napenergiára, de ez ma még rendkívül költséges megoldás.

Ezen módszerek mindegyike csökkentheti az áramfogyasztást a maga módján. De olyan szintű eredményeket egyik sem fog nyújtani, mint a Tesla Saver ECO fogyasztáscsökkentő eszköz.

Hogyan csökkenthetem fogyasztásom a Tesla Saver ECO-val?

Ez az eszköz valóban forradalmi. Ahelyett, hogy azon gondolkodik, milyen erőfeszítéseket kell tennie az áramfogyasztás csökkentésére, inkább induljon ki abból, hogy mennyit takaríthat meg, ha üzembe helyezi ezt az elképesztő eszközt. Egy teljesen újszerű technológiáról beszélünk, amelynek köszönhetően az áramfogyasztás akár 50 százalékkal is csökkenthető.

A Tesla Saver ECO látványosan csökkenti az áramfogyasztást, de ez nem minden, amit ez az eszköz nyújtani tud. Ezen kívül még:

  • Növeli a háztartási eszközök élettartamát
  • Legális eszközökkel csökkenti a fogyasztást
  • Látványosan csökkenti a rezsit
  • Ára gyorsan megtérül.

Az áramfogyasztás annak köszönhetően csökken, hogy ez az eszköz minden zavart kiiktat a hálózatban, gyakorlatilag egy szűrőként funkcionálva.

áram doboz fogyasztáscsökkentőÉn a magam részéről meg vagyok róla győződve, hogy ez az eszköz valóban hatékony. Már néhány hónapja használom, és a villanyszámlám drasztikusan lecsökkent. Először nem értettem, hogyan lehetséges, hogy ilyen módon csökkentsük a fogyasztást. De utánajártam a dolgoknak, és már értem a működését.

Az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy sok évig dolgoztam villanyszerelőként, mégis csak nyugdíjas koromban tudtam meg, hogy létezik ez a forradalmi megoldás.

A Tesla Saver ECO fogyasztáscsökkentő eszközzel nem kell szaladgálni a házban és sorra kikapcsolni és kihúzni a tárgyakat. Attól függetlenül csökkenti a fogyasztást, hogy mennyit használja az egyes eszközöket. Egyformán hatásos a bojlerrel, a légkondicionálóval, a mosógéppel, a tűzhellyel, a hajszárítóval, a vasalóval, a hűtőszekrénnyel és minden más elektronikai eszközzel kapcsolatban. Amikor a barátaim kérdezték, hogyan sikerült ennyire lecsökkentenem a fogyasztásom, én megmutattam neki ezt a különleges eszközt, és ők mind ledöbbentek.

A másik nagyszerű dolog ezzel az eszközzel kapcsolatban, hogy milyen egyszerűen használható. Elég csak bedugni a konnektorba, és a dolgok mennek maguktól. És mindez teljesen legális: a fogyasztás valóban csökken, nem a villanyórával trükközünk törvénytelen módon.

A választás természetesen az Öné, de én azt mondom, ha gyorsan és hatékonyan szeretné csökkenteni áramfogyasztását, próbálja ki ezt az elképesztő eszközt. Úgy fogja érezni, hogy az áram gyakorlatilag ingyenessé vált.